תוצאות בדיקת סיטי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

30/06/2014 | 19:34 | מאת: אורן

ד"ר שלום. אני בן 32 ובעקבות כאבים ודלקות גרון מרובות בשנה האחרונה ולאחר בדיקת אנדוסקופיה מהאף הופנתי לבדיקת סיטי צוואר עם תוצאה של "מוקד 6 מ"מ בעל סמיכות מופחתת אונה ימנית בבלוטת התריס" בסיטי. בנוסף התוצאה הייתה גם "במיצר קדמי לקנה הודגם ממצא OVAL עד 27 מ"מ בקוטר בעל סמיכות כמים,ציסטה או נוזל ב- PERICARDIAL RECESS .( אם זה רלוונטי יש לי צניחת מסתם מיטרלי) אודה לך אם תוכל להסביר לי מה זה אומר? והאם בנוסף לרופא אאג אני צריך לפנות להמשך בירור אצל קרדיולוג או כירורג חזה? תודה מראש.

אורן שלום, הממצאים ב CT אינם קשורים למחלת לב ויש לשוב לרופא המפנה עם הממצאים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים