תופעות לוואי של תרופות אחרי צינטור והתקף לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

22/04/2014 | 15:37 | מאת: רותי

שלום רב, בעלי עבר התקף לב וצינתור לפני כ-3 חודשים . בין התרופות שהוא לוקח יש את האספירין ואת הברלינטה ... כבר כמה ימים יש לו מעל כף הרגל שטפי דם - כעין כתמים אדומים וכחולים. והיום אפילו קצת גרד ברגל אחת - בשטפי הדם . האם התופעה יכולה להיות עקב תרופות אלו ...האם זה נוצר עקב דילול הדם .... האם זה מסוכן ומה אפשר לעשות . אודה על תשובתך .

רותי שלום, הופעת חבורות ושטפי דם תת עוריים בהחלט יכולים להיות תופעת לוואי של דילול הדם באמצעות אספירין וברילינטה. לרוב מדובר בבעיה קוסמטית בעיקרה, אך אם התופעה נרחבת, יש להתיעץ עם הרופא המטפל. חשוב לא להפסיק את הטיפול רק בגלל שטפי דם תת עוריים מחשש ליצירת קריש בסטנט. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים