פלפיטציות בעיקר בצוואר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

02/03/2014 | 16:52 | מאת: אביב

הי מטופל בטרייס קומפ 2.5 ללחץ דם. כמו כן טופלתי עד לפני כחודש גם בקלונקס 0.5 ואלטרולט 12.5 מ"ג (במשך שלושה חודשים) עקב ארוע חרדה בעקבות תאונת דרכים. מזה כשבוע מרגיש פלפיטציות ודפיקות לב מורגש במיוחד בשכיבה בעיקר בצוואר ולחץ הדם גבוה בעיקר בבוקר. במהלך היום יש ארועי חרדה בתדירות גבוהה (התופעות היו במהלך הגמילה מהשימוש מקלונקס אך לא כל כך הרבה כמו עכשיו). בדיקת א.ק.ג שנעשתה ביום רביעי תקינה. מה לדעתך צריך לעשות?

אביב שלום, תלונתך מתאימה במקום הראשון לפעימות מוקדמות.בהולטר קצב הלב עם רישום תסמינים ניתן לקבוע האם ישנה התאמה בין התלונות להפרעות קצב, ולאפין אותן. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים