אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.

פורום קרדיולוגיה וצנתורים


הודעה חשובה
פורום "קרדיולוגיה וצנתורים" יעסוק בשאלות הנוגעות למחלת לב כלילית, גורמי הסיכון להתפתחותה, בעיות במסתמי הלב, וכן בהיצרויות של עורקי התרדמה. הפורום לא יעסוק בשאלות הנוגעות להפרעות בקצב הלב, בבעיות לב בילדים, ובמומים מולדים במבוגרים.
חיפוש מתקדם
פלפיטציות בעיקר בצוואר
מחבר:אביב
תאריך:2/3/2014
שעה:16:52
הי

מטופל בטרייס קומפ 2.5 ללחץ דם. כמו כן טופלתי עד לפני כחודש גם בקלונקס 0.5 ואלטרולט 12.5 מ"ג (במשך שלושה חודשים) עקב ארוע חרדה בעקבות תאונת דרכים.
מזה כשבוע מרגיש פלפיטציות ודפיקות לב מורגש במיוחד בשכיבה בעיקר בצוואר ולחץ הדם גבוה בעיקר בבוקר.
במהלך היום יש ארועי חרדה בתדירות גבוהה (התופעות היו במהלך הגמילה מהשימוש מקלונקס אך לא כל כך הרבה כמו עכשיו).
בדיקת א.ק.ג שנעשתה ביום רביעי תקינה.

מה לדעתך צריך לעשות?

רופאים ומטפלים: כתבות בנושאי הפורום:
מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
02/03/14 16:52
הי מטופל בטרייס קומפ 2.5 ללחץ דם. כמו כן טופלתי עד לפני כחודש גם בקלונקס 0.5 ואלטרולט 12.5 מ"ג (במשך שלושה חודשים) עקב ארוע חרדה בעקבות תאונת דרכים. מזה כשבוע מרגיש פלפיטציות ודפיקות לב מורגש במיוחד בשכיבה בעיקר בצוואר ולחץ הדם גבוה בעיקר בבוקר. במהלך היום יש ארועי חרדה בתדירות גבוהה (התופעות היו במהלך הגמילה מהשימוש מקלונקס אך לא כל כך הרבה כמו עכשיו). בדיקת א.ק.ג שנעשתה ביום רביעי תקינה. מה לדעתך צריך לעשות?
אביב שלום, תלונתך מתאימה במקום הראשון לפעימות מוקדמות.בהולטר קצב הלב עם רישום תסמינים ניתן לקבוע האם ישנה התאמה בין התלונות להפרעות קצב, ולאפין אותן. תודה על פנייתך לפורום
חיפוש מתקדם