רגל תינוקת נתקעת לפעמים בסורגי המיטה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

29/10/2016 | 08:45 | מאת: כרמית

היי. תינוקת בת שנה הולכת.. יש לה מיטה עם תו תקן לפעמים דוחפת רגל בסורג ולא מצליחה להוציא לורח לי הרבה זמן לשחרר את הרגל אני חוששת שאם היא טיפה תעלה במשקל הרגל כבר לא תוכל לצאת.. מה אפשר לעשות? נראה לי שעוד מוקדם להעביר למיטת מעבר אך אני חוששת שהיא תתקע במיטה ולא אצליח לשחרר. תודה

שלום כרמית, תוכלי להשתמש במגן מיטה לאותה דופן 'בעייתית' – אם כי חשוב מאד להדק את המגן היטב לדפנות המיטה, לדאוג כי הוא דק וכן לדאוג כי השרוכים לא יהיו נגישים כלל לבתך, אלא הדוקים ומוסתרים היטב. בברכה פבי, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים