סימון מוצצים ובקבוקים

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

04/09/2016 | 13:11 | מאת: אור

שלום רב, מהי השיטה הבטוחה ביותר לסמן מוצצים ובקבוקים? שמענו על מדבקות אבל קראנו שיש סכנת חנק אם המדבקה תרד. חשבנו גם על טוש לא רעיל אבל אנו חוששים שהוא ייפלט בטמפרטורה גבוהה בסטרליזטור. מה מומלץ? תודה מראש, אור

אור שלום, אין לנו המלצה איך לסמן מוצצים ובקבוקים והמידע הקיים אצלנו לא נתקלנו במקרים של חנק ממדבקה. לגבי הרעלה מלורד סימון, שוב אין לנו מידע על היפגעות כזו, ניתן לברר עם מרכז ההרעלות האם יש להם המלצה על לורד סימון מסוים. בברכה, נירי, מומחה 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים