התקנה נכונה של כסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

04/08/2016 | 12:59 | מאת: דניאלה

שלום רב, רכשתי כסא בטיחות בשילב והמוכרת עזרה לי להתקין אותו ברכב. (מדובר על התקנה באמצעות איזופיקס) יש לי הרגשה שהוא לא מותקן כל כך טוב כיוון שהכסא מאוד משוחרר. שאלתי היא היכן ניתן להפגש עם מישהו שידגים איך להתקין את המושב באופן הנכון וגם שיעשה הדרכה לגבי אופן רתימת התינוק בכסא. תודה רבה

דניאלה שלום, נשמח להעביר אליך רשימת טכנאים מורשים להתקנת מושבי בטיות. אנא פני אלינו במייל [email protected] בברכה, נירי, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים