בטיחות של סורגים שקופים

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

14/06/2016 | 16:07 | מאת: שוש

אני מעונינת להתקין סורגים שקופים בחלונות של הדירה. האם הם בטוחים מספיק? יש כמה חברות וכל אחת טוענת שהסורגים שלה בטוחים יותר. איך עלי לבחור?

כל רכישה של מוצר בטיחות טעונה בדיקה של התאמתו לנסיבות הפרטניות, והינה על אחריות הצרכן בלבד. ארגון 'בטרם' אינו מפרסם ו/או ממליץ על מוצרים ספציפיים או על מוצר מסוים / חברה מסוימת, כמו גם אינו עובד עם חברות מסוימות. מצרפת לעיונך סקירה על מוצרי הבטיחות הקיימים למניעת נפילות של ילדים מחלונות. בסקירה תוכלי לקבל הנחיות כלליות ודגשים בעת התקנת מוצרים מסוג זה, כך שיקל עלייך למצוא את המוצר הנכון לכם ביותר: http://www.beterem.org/download/files/1281-10%20מניעת%20נפילה%20מחלונות-%20אוקטובר%202010_1.pdf מוצרים אלו ניתן למצוא בחנויות למוצרי בניין, חנויות עשה זאת בעצמך ובחנויות וברשתות למוצרי תינוקות כמו שילב ובטיחותי. בברכה, נירי, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים