אביזר בטיחות לשירותים

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

03/04/2016 | 13:11 | מאת: שימרית

שלום, ידוע לכם האם קיים אביזר בטיחות שימנע מקרש האסלה במצב מורם ליפול בחזרה? עבור בן שנתיים וחצי שמשתמש בשירותים ומרים את הקרש ואנו מפחדים שהקרש ייפול עליו. מצאנו רק אביזרים שנועלים את מושב האסלה כך שלא ניתן לפתוח, מחפשים תופסן שיחזיק את הקרש המורם. נשמח לדעת אם קיים למיטב ידיעתכם. בתודה מראש!

שלום רב, לצערנו גם אנחנו לא מכירים אביזר כזה שמחזיק את הקרש של מושב האסלה ומונע ממנו ליפול. בברכה, נירי, צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים