חלון גדול בחדר המדרגות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

28/12/2015 | 11:47 | מאת: איריס

שלום, בבניין בו אני גרה יש בכל קומה מול המעלית חלון גדול. אחרי ששמענו בחדשות על ילד שנפל מחלון דומה בבניין, החלטנו דיירי הבניין בשיתוף הוועד להתקין פס של סורג שיגן מנפילה. הבעיה היא שהבנו שלא בטוח שניתן להתקין סורג , כי צריך להשאיר את החלון פנוי לחילוץ מכבי אש בזמן שריפה. חשבנו להתקין פס אחד של סורג שניתן לשליפה באמצע החלון, אבל אנחנו לא יודעים אם זה יגרום להיפך, ושילדים יתפסו ויתלו על הפס הזה. אנחנו די מבולבלים ולא יודעים מה ניתן לעשות, כדי לגרום לחלון להיות מוגן יותר לילדים . נודה לכם לעצתכם, או אם תוכלו להפנות אותנו לקישור לאתר מתאים בו יוכלו לייעץ לנו

הי, אנו ממליצים לפנות למהנדס בניין או אדריכל ולהיוועץ עימם כיצד ניתן למנוע פתיחת חלון או כיצד ניתן להתקין סורגים תוך עמידה בחוקים ובתקנות הבנייה. בברכה, אסתי, מוקד מומחים 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים