שאלה בנוגע לרכישת סלקל

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

20/09/2015 | 19:19 | מאת: יעל

שלום, ברצוננו לרכוש סלקל (גיל 0) לתינוקת שאמורה להיוולד בעזרת השם בעוד כחודש. מבולבלים מכמות המידע המסתובבת ברשת. האם ישנה המלצה לדגם מסוים? למותג מסוים? נשמח לעזרה. תודה רבה

יעל שלום רב, לשאלתך לגבי המלצות לרכישת מושב בטיחות, ארגון 'בטרם' אינו ממליץ על מושב בטיחות מסוג מסוים. לארץ מיובאים הן מושבי בטיחות מתוצרת אירופה והן כאלו מתוצרת ארה"ב, לא ניתן להשוות ביניהם כיוון שהתקנים ומבחני הבדיקה שונים בין המדינות. כל מושב שקיבל תקן, בין אם אמריקאי בין אם אירופאי עמד במבחני ריסוק והינו טוב ובטיחותי לשימוש. בארץ אסור לשווק מושבים שאינם עומדים באחד משני תקנים אלו. בחירת מושב בטיחות צריכה להיות גם בהתאם לצורכי המשפחה על מנת לספק את כלל צורכי הבטיחות. המלצות לרכישת מושב בטיחות בקישור הבא: http://www.beterem.org/pages/המלצות__לרכישת__מושב__בטיחות.aspx שנה טובה ובטוחה והמשך יום נעים, שלומית מצוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים