בוסטר הגבהה בלבד

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

09/09/2015 | 12:55 | מאת: יפה

שלום,יש לי תאומות בנות 3 וחצי, האם ניתן להעביר אותן לבוסטר הגבהה ללא תמיכת גב? תודה ..

יפה שלום, הנחיית הבטיחות של ארגון 'בטרם' היא להושיב ילדים במושב בטיחות עד משקל 18 ק"ג. במידה ובנותייך מעל משקל זה, ניתן להעבירן לבוסטר בעל תקן אירופי או אמריקאי. ככל הניתן, עדיף שילדים יישבו על בוסטר עם גב מאשר יישבו על בוסטר ללא גב. זאת מכיוון שבוסטר עם גב משאיר את הילד במיקום הנכון והבטוח לכל אורך הנסיעה ומוסיף גם הגנה צידית לראש ולכל הגוף בגלל המבנה שלו. למרות האמור לעיל, גם בוסטרים ללא גב הם בעלי תקן וניתן להשתמש בהם. בברכת שנה טובה אסתי, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים