3 כסאות בטיחות בשורה האמצעית של מאזדה 5

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

21/07/2015 | 14:26 | מאת: sodapop

ברצוני להכניס 3 כסאות בטיחות בשורה האמצעית של מאזדה 5 גיל הילדים ומשקלם גיל 5 - משקל 16 קילו גיל 3.5 - משקל 13.5 קילו גיל שנה וחודש - משקל 8 קילו האם יש לכם הצעות מה יכול להיכנס במאזדה 5? תודה! יש לנו כרגע איוונפלו טריומף, וחשבנו להעביר הגדול לבוסטר (עם או בלי חגורות פנימיות??) ולקנות גם קוסקו סנרה. השאלות: 1) בוסטר - עם או בלי חגורות פנימיות לילד בן 5 ששוקל 16 קילו 2) השניים האחרים - מי בטריומף ומי בקוסקו סנרה? זה משנה? 3) אם יש הצעות אחרות להכניס שלושה מושבים נודה תודה רבה מראש!!!

שלום ותודה על פנייתכם, ראשית, לגבי ההתאמה של שלושה מושבים ברכב הספציפי- הדרך היחידה לוודא זאת, היא לנסות ולעגן את המושבים ולראות האם נכנסים או לא. 1. לילד בן ה-5- הנחיית ארגון 'בטרם' היא להושיב ילדים עד משקל 18 ק"ג במושב בטיחות. לכן, במקרה הזה נמליץ על בוסטר עם רצועות פנימיות (למעשה מושב בטיחות משולב בוסטר), ולפחות עד משקל 18 ק"ג לחגור ברצועות הפנימיות. כמובן, יש לוודא הנחיות היצרן בנוגע למשקל מקסימלי לשימוש. 2. גיל 3.5- להושיב במושב בטיחות עם כיוון הנסיעה 3. גיל שנה וחודש- הנחיית ארגון 'בטרם' היא להושיב ילדים עד גיל שנתיים נגד כיוון הנסיעה. את התאמת סוגי המושבים יש לעשות ע"פ הנחיות אלה וע"פ הוראות היצרן. בברכה, אסתי, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים