שאלה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

30/04/2015 | 09:07 | מאת: אורית

היי ביתי בת ארבעה חודשים. העברתי אותה למיטת תינוק ללא מגן ראש. הבעייה היא שיא מוציאה רגליים מהחריצים וכן מתהפכת על הבטן עם הראש בתוך המזרן ואינה יודעת להסתובב ...די מלחיץ כשישנים ..מה עושים ?

הי אורית ותודה על פנייתך הוצאה של יידים ורגליים יכולה אכן לגרום לכאב במידה וילדה לא מצליחה להחזירם באופן ישר, אך סביר כי לא יגרמו לפגיעה. לעומת זאת מגני ראש יכולים לגרום לחנק במידה וראש הילדה נשאר אליהם. לכן בחירתך נכונה. לגבי קושי הילדה להפוך את הראש, מציע לקבל סיוע בהתפתחות הילד כיצד לעזור לה לחזק את השרירים לתרגל את תהליך היפוך. בהצלחה איילת, מוקד המומחים.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים