שקע בגולגולת לפעוטה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

21/03/2015 | 22:38 | מאת: מני

ביתי בת שנתיים וארבע חודשים, היום בליטוף אקראי של ראשה חשתי לפתע בכעין שקע בגולגולת שלה מחורי הראש כמה סנטימטרים מעל השקע הרגיל, מה זה? והאם יש מה לדאוג ולבדוק? ראוי לציין כי בלידתה הילדה עברה 2 ניסיונות וואקום שלא צלחו ובסוף נולדה בניתוח קיסרי, ובגלל זה כל הראש שלה היה די מעוות בלידה, אולם מיד אחר כך הכל הסתדר ומעולם לא חשתי בשקע הזה.

שלום מני, הבעיה שאתה מציג שייכת לתחום הרפואי ואנו ב'בטרם' עוסקים בבטיחות ילדים בהיבט של מניעת תאונות. הייתי ממליץ להתייעץ עם רופא המשפחה.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים