האם מותר להושיב ילדים על סורגי החלון?

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

12/02/2015 | 17:35 | מאת: 0528082841

בני בן השנה וחודשיים אוהב לצפות אל העולם מבעד לסורגי החלון. יש לנו סורגים מלאים מחברה טובה. האם מותר לי להושיב אותו על הסורגים?

שלום רב, כשאנחנו מדברים על בטיחות אחד הדברים החשובים הוא להקנות הרגלי בטיחות. לשבת על חלון גם אם הוא מסורג אינו הרגל בטוח והפעוט עלול להסיק שאם מותר לו לשבת על החלון בבית כל חלון אחר הוא בטוח. מדובר בפעוט שלומד על העולם ואיך להתנהג בו בצורה בטוחה ולכן אין להושיב אותו על הסורגים. יום טוב ובטוח שלומית

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים