מיטת מעבר ילד בן 3 גבוה(מעל 1.3סמ

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

19/12/2014 | 16:28 | מאת: מיטל

שלום הבן שלי בן 3.גבוה לגיל מעל מטר ושלוש סמ משקל 18קילו.השינה שלו פרועה מתיישב מתוך שינה מפיל עצמו מצד לצד משנה תנוחה מקצה לקצה.לפעמים מתוך שינה מנסה לקום וכו.איזו מיטה תתאים לו.הסבא של הפרוד בנה מיטה מעץ גובה 44סמ עם המזרון.מעקה ארוך ונמוך נראה מה שלא מעשי איך יהיה עצמאי? מה גובה המיטה שרצוי?גובה מעקה?עדיף חצי מיטה מעקה או בשני קצוות עם רווח באמצע?וכמובן האם מקובל לשים מזרון בריצפה למניעת חבלות מנפילות?בכללי הבן שלי מסורבל

מיטל שלום רב, למיטת נוער אין תקן, התייחסות במכון התקנם יש רק למיטת קומותיים, אני מצרפת כאן קישור שתוכלי להסתכל בו: http://www.sii.org.il/286-741-he/SII.aspx?LastFolderId=283 לגבי מעקה ומזרן על הרצפה, עלייך להפעיל שיקול דעת לפי הכרותך את ילדך ומה מתאים לו. כעקרון אם המיטה נמוכה לא אמורה להיות בעיה אבל אם את מרגישה צורך אין מניעה מלשים מזרן על הרצפה. יום טוב ובטוח, שלומית

27/12/2014 | 10:19 | מאת: מיטל

תודה על המענה..השאלה מה מומלץ לגיל 3 מעבר לזה שגבוה ופרוע בשינה..מיטת מעבר?מיטת ילדים?הגובה המומלץ של המיטה..?(25-15סמ)

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים