2 בוסטרים + מושב בטיחות אחד במאזדה לנטיס ,97,

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

07/12/2014 | 08:17 | מאת: דורון

שלום! מה הכי טוב לעשות כאשר יש לנו חגורת בטן באמצע ושני חגורות צד (אלכסוניים). ואנחנו צריכים להכניס שלושה זאטוטים בגלאי שנתיים ,4,6? יש לציין שכרגע אנחנו שמים מושב בטיחות בצד עם חגורת אלכסון,והגדולים יושבים על 2 בוסטרים בחגורת מותן ובחגורה אלכסונית. תשובה להחלפת הרכב לא תתקבל.....

הי דורון אביא בפנייך מידע על מנת שתוכל לקבל החלטות לנסיעה בטוחה למשפחה. 1. אסור! להסיע ילדים כשהם על בוסטר ונחגרים בחגורת אגן/ בטן בלבד. הדבר אסור הן ע"י היצרנים ונימצא מסוכן במחקרים רבים. 2. ישנם מושבי בטיחות שמותר לעגן לרכב בחגורת אגן/ בטן בלבד. בידקו עם המושב של הילד בן ה- 2 ניתן לעגיון עם חגורת אגן בלבד, בידקים זאת בהוראות היצרן. רק במידה והדבר מותר על פי היצרן עגנו מושב זה באמצע ואת הבוסטרים בצדדים כאשר הילדים נחגרים בחגורת אגן כתף. 3. במידה והמושב לא מאפשר זאת, בידקו האם כרית האוויר במושב ליד הנהג ניתנת לניטרול- במידה וכן על פי החוק (לא תואם את המלצת הבטיחות) להושיב ילדים בבוסטר או לעגן מושב בטיחות מקדימה כאשר כרית האוויר מנוטרלת. אלו הן כל האופציות העומדות בפניכם, איילת צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים