פסים נגד החלקה במדרגות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

07/11/2014 | 17:57 | מאת: דנה

שלום, איך מדביקים את הפסים נגד החלקה במדרגות הבית? האם לכל אורך המדרגה? כמה סמ פנימה?? תודה

שלום דנה, מניעת החלקה במדרגות חשובה מאין כמוה ומיועדת למנוע תאונות החלקה של ילדים ומבוגרים כאחד. מודעותכם לעניין זה מוערכת ומבורכת. באשר לעניין הטכני של ההדבקה עצמה לאורך המדרגות- ככל הידוע לנו יש להדביק את הפס במרחק של כ- 1 ס"מ מקצה המדרגה - אולם מומלץ שתבררי את אופן ההדבקה המדוייק בחוברת ההוראות המצורפות או פני לחברה בה קנית מוצר זה. שיהיה המשך יום נעים, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים