בטיחות לתינוק באוטו

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

17/09/2014 | 21:34 | מאת: אוראל

שלום יש לי פטנט {עוד לא נרשם כפטנט) כלשהו למניעת שכיחת ילדים ברכב השאלה שלי איך אני יוצר קשר אם משהו שיוכל לעזור לי בענין האב טיפוס

אוראל שלום ותודה על פנייתך לארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים באתר האינטרנט שלנו מידע רב שיוכל לתמוך אותך מקצועית בנושא. לגבי ייעוץ מקצועי - ארגון 'בטרם' אינו מעבדה מוסמכת היכולה לבחון את המוצר. אנו ממליצים לפנות למעבדות המתמחות בנושא (למשל, צעצועים, ריהוט, חשמל וכדומה) וכאמור ניתן להיעזר במידע המקצועי המצוי באתר בטרם. בברכה, הילה, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים