בוסטר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

14/09/2014 | 10:57 | מאת: לילך

שלום רב אבקש לשאול 2 שאלות האחת במידה ואין לי כרית אוויר מקדימה האם ניתן להושיב על כסא בטיחות את ילדתי. שנית האם בוסטר ללא רצועות טוב לא פחות מבוסטר עם רצועות ומה מומלץ יותר לילדה בת 4 השוקל 17 ק"ג תודה רבה

שלום לילך, בנוגע לשאלתך הראשונה: הנחיית הבטיחות של ארגון 'בטרם' וארגוני בטיחות ברחבי העולם, היא להסיע ילדים כשהם יושבים במושב האחורי ברכב עד גיל 13. זהו המקום הבטוח ביותר עבורם, מכיוון שמרבית תאונות הרכב מערבות בצורה כלשהי את חזית הרכב. לכן, כאשר ילדים יושבים במושב האחורי, אנו מרחיקים אותם מאזור הסכנה. לגבי הבוסטר - בוסטר עם רצועות מספק לילד את ההגנה של מושב בטיחות (5 נקודות אחיזה בגוף במושב בטיחות לעומת 3 בלבד של חגורת הרכב בבוסטר רגיל) ולכן הוא עדיף. אני ממליצה לרכוש בוסטר כזה עם מגבלת משקל גבוהה, כדי שבתך תוכל להיות חגורה עם הרצועות לאורך זמן. בברכה, שרון, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים