ביטול כרית אוויר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

20/07/2014 | 12:52 | מאת: ליטל

אודה על המלצות באזור תל אביב והמרכז, היכן ניתן לבטל כרית אוויר בצורה בטוחה (טרום השמת סלקל מקדימה). תודה

ליטל שלום רב, כרית אויר ניתן לבטל רק במוסכים המורשים עפ"י יצרן הרכב. אין בידינו רשימה של מוסכים הרשאים לבצע זו מכיוון שהנושא משתנה בהתאם לרכב. ממליצה לבחון בספר הרכב האם ניתן לנטרל את כרית האוויר ולאחר מכן לבחון במוסכים המורשים. נוסף על כך, יש לזכור כי המקום הבטוח ביותר להושבת ילד נגד היא במושב האחורי. זאת על מנת להרחיקו מזירת התאונה חלילה, במידה והתאונה חזיתית (כאשר סטטיסטית מרבית תאונותה דרכים הן חזיתיות). בברכה, מיכל

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים