מגני פינות שולחן לא נדבקים...

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

07/07/2014 | 11:54 | מאת: קרן

יש לנו תאומים בני שנה פלוס שמתחילים לנסות לעמוד. קנינו משילב מגני פינות לשולחן (שולחן הסלון עשוי מעץ ויש לו פינות חדות), כאלה שנדבקים עם דבק דו צדדי. זה לא עוזר והמגינים כל הזמן נופלים. ניסינו גם עם סיליקון, לא עזר. אנחנו לא רוצים להשתמש בכאלה עם ברגים שצריך לקדוח כי אז זה יהרוס את השולחן. למישהו יש רעיון מה לעשות כדי שהמגנים האלה יחזיקו מעמד ויידבקו טוב לשולחן וככה הילדים לא יחטפו מכות חלילה? ושנוכל בעתיד להסיר אותם מבלי להרוס את השולחן? תודה רבה.

הי קרן, נסו להדביק אותם עם דבק חם. הוא חזק יותר מסיליקון וניתן לקילוף (עם קצת מאמץ) כשתרצו להסיר את מגני הפינות. שיהיה יום שקט ובטוח, שרון צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים