הושבת ילדים ברנו מגאן 2008

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

24/03/2014 | 12:33 | מאת: רותם

שלום רב, ברשותי רכב מסוג רנו מגאן 2008, כעת יש לי שני כסאות עם איזופיקס. עלי להעביר את הילדים לבוסטר ואני מעוניינת בבוסטר עם איזופיקס, הבעיה ההיא שאין מקום לסל קל שלו אזדקק בזמן הקרוב לילד שבדרך... האם יש לכם המלצה על בוסטר איזופיקס מעל 18 ק"ג?

רותם שלום, לא ברור מדוע ברצונך להעביר את הילדים לבוסטר? האם שניהם הגיעו למשקל של 18 ק"ג? אם לא - הם יכולים להמשיך לשבת במושב בטיחות עם איזופיקס. את מוזמנת ליצור עמנו קשר בטלפון :03-9263111 ונוכל להבין יותר טוב את הצרכים שלך ואיך ניתן לפתור את בעיית המיקום ברכב. בברכה, עפרה

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים