מערכת סטריאו

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

09/02/2014 | 13:20 | מאת: לילך

שלום יש לי שני פעוטות בני שנה וחצי בבית מה דעתכם על רמקולים של מערכת סטריאו שניים כל אחד שוקל קרוס ל 30 קילו? אני קניתי ופתאום מרגישה חרדות מכך שהם יסתובבו ליד רמקולים האלה. האם להחזיר ולקנות משהו קטן ותלוי? אשמח לתגובתכם?

לילך שלום וברכה, תודה על פנייתך. יש לקבע את הרמקולים לקיר כך שלא יוכלו ליפול מסיבה כלשהי. כמו כן, יש לוודא שהם אינם מוצבים במקום שיפריע למעבר בטוח של הילדים. הנחיה זו תקפה לרהיטים כבדים בכלל. למידע נוסף באתר 'בטרם': http://www.beterem.org/template/default.aspx?maincat=1&catId=19&PageId=279&parentId=292 בברכה, אסתי, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים