שריפה בפי הטבעת, קוקסידניה?

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

18/12/2016 | 18:13 | מאת: אלמוני

היי בן 34 סובל מזה שבועיים בתחושת "שריפה" בפי הטבעת בעת יציאות. יצוין שתחושה התחילה יומיים אחרי ביצוע אקט אנאלי ( אני הפסיבי מקבל) חשבתי שזה פיסורה אבל הרופא אמר שיש לי קוקסידיניה ושזה עצבי והפנה אותי לאורתופד מה הטיפול לקוקסינדיה? זה פתיר? כי אני רוצה לקיים יחסים ושורף לי

24/12/2016 | 15:37 | מאת: שמעון חסון

דםן בפי הובעת פורפין

26/12/2016 | 19:55 | מאת: אלמוני

שמתי לא עובר

17/01/2017 | 20:26 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, קוקסידיניה מתבטאת לרוב סכאב באזור עצם הזנב, בעיקר בלחץ על המקום, ופחות שכיח שהיא מתבטאת בתחושת שריפה. יחד עם זאת, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. לרופא מומחה שבדק אותך יש הרבה יותר כלים לאבחנה מאשר לי דרך האינטרנט. אם אתה בספק, אפשר לגשת ליעוץ נוסף אצל כירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה