אי נוחות ולחץ ב פי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

12/12/2016 | 13:21 | מאת: בדוי

שלום,בת 41 שלושה ילדים משקל תקין. מזה חודש יש לי הרגשה של אי נוחות לחץ מתיחה ואחרי יציאה מרוכזת הרגשה של שריר תפוס. בלילה איני מרגישה דבר .מתחיל להציק במהלך היום בעיקר בישיבה .הייתה לי הרגשה כזאת לפני עשרה חודשים שחלפה עם טיפול בנרות לטחורים.לפני חודש שהכל התחיל היה לי וירוס שילשולים ולאחר מכן פי הטבעת היה מאוד רגיש. לאחר הוירוס הייתה לי עצירות אני מטופלת עם נורמלקס אשר גרם לי ליציאות רכות ומרובות כמעט כל יום ולריבוי גזים שגורמים לי להקלה בפי הטבעת .לפי רופאת משפחה הרגישה טחורים פנימיים. אני סובלת מעצירות 20 שנה והיציאות שלי רק עם נרות גליצרין.אני לא שותה הרבה מים לא צורכת הרבה פירות וירקות .האם השינוי הפתאומי מעציריות ליציאה כל יום וטחורים פנימיים גורמת לאי נוחות בפי הטבעת? אין ירידה במשקל אין דם על הצואה למעט דם טרי בניגוב ורק לאחר יציאה קשה .תודה ממתינה לתשובה.

15/01/2017 | 22:03 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, ראשית התנצלותי על העיכוב במתן התשובה. לצערי מתאורך איני יכול להקיש במדוייק ממה אתה סובל כרגע ומה מצבך. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. תלונותיך יכולות להתאים למגוון של בעיות בפי הטבעת, כולל טחורים. אם הסימפטומים פוגעים באיכות חייך במידה ניכרת או מתמידים, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה