Rectogesic + ויאגרה - כמה זמן להמתין?

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

18/11/2016 | 18:09 | מאת: יהונתן

שלום ותודה מראש על העזרה - כמה זמן לוקח ל Rectogesic לצאת לחלוטין מהגוף אחרי המריחה? במילים אחרות, כמה זמן צריך לחכות אחרי מריחת 1 ס"מ מהמשחה Rectogesic ועד נטילה בטוחה של ויאגרה? וכמה זמן אחרי לקיחת ויאגרה ניתן למרוח שוב בבטחה את המשחה? אני לא רוצה לפגוע בטיפול בפיסורה אבל נאלץ ליטול ויאגרה (במשחה הרי אאלץ להשתמש חודשיים!). בבקשה אודה לך לתשובה מפורטת כי הדבר חשוב לי מאוד. תודה רבה ושבת שלום!

10/12/2016 | 21:17 | מאת: פרופ' עודד זמורה

יהונתן שלום רב, למיטב ידיעתי ההשפעה הצולבת של 2 תרופות אלו לא נבדקה ספציפית, אולם ככלל מדובר בשתי תרופות עם זמן מחצית חיים (מדד הקובע את פינוי התרופה) קצר יחסית, כך שתאורטית הפרדה של מספר שעות אמורה להיות סבירה. לחליפין ניתן לדלג עם מנה אחת של רקטוג'זיק מדי פעם עשאתה לוקח ויאגרה

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה