אחרי ניתוח טחורים ופיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

07/11/2016 | 21:49 | מאת: לי

שלום רב אני אחרי ניתוח טחורים ופיסורה כבר 3 חודשים יש לי בעיה אני מרגישה כבר כמה ימים שפי הטבעת שלי ניהיה קטן שאני לא יכולה להוציא קיבה יוצא לי 2 כדורים קטנים בקושי יוצא לי מה עושים ? ולמה אני מרגישה ככה ?

07/11/2016 | 22:27 | מאת: פרופ' עודד זמורה

לי שלום, תלונות כפי שאת מתארת יכולות תאורטית להחשיד להיצרות של פי הטבעת, שיכולה לעיתים להווצר לאחר ניתוחים כגון אלו. יחד עם זאת, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה