בליטה וכאב

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

23/10/2016 | 11:08 | מאת: רונית

שלום אני בת 20 ובריאה. כבר כמעט שנה שאני סובלת מדם ביציאות שלשולים ועצירויות ויש לי בליטה שגודלת עם הזמן. מה זה? הבנתי שזה טחורים ואין מה לעשות... יש עניין לגשת לרופא? יש טיפול בכלל? תודה רבה!!

02/11/2016 | 00:05 | מאת: פרופ' עודד זמורה

רונית שלום, תלונות כפי שאת מתארת יכול להתאים לבעיות שונות באיזור פי הטבעת ו/או במעי, אך לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. פעמים רבות ניתן באבחון רפואי נכון לעזור ולשפר את איכות החיים. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה