הפרשות וכאבים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

18/10/2016 | 20:00 | מאת: לילך

שלום, אני סובלת מטחורים ומעי רגיז ולאחרונה יש לי מן הפרשה רירית שקופה/חומה אבל יש לה ריח מוזר וחזק לא של צואה, ולאורך היום יש לי כאב כמו קור בפי הטבעת. האם זה קשור לטחורים או שזה משהו אחר? היה לי לפני מס שנים פיסורה אבל עשיתי ניתוח והבעיה נפתרה..ייתכן שחזר?

22/10/2016 | 19:48 | מאת: פרופ' עודד זמורה

לילך שלום, תלונה כפי שאת מתארת יכולה לנבוע מסיבות רבות, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם הבעיה פוגעת באיכות חייך במידה ניכרת, מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג בעל התמחות ספציפית בתנועתיות מערכת העיכול או רצפת האגן או לכירורג קולורקטאלי לבדיקה והכוונת הטיפול

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה