כאבים בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

12/10/2016 | 17:16 | מאת: ע

שלום. מזה כמספר שבועות אשתי סובלת לסרוגין בכאבים עזים בפי הטבעת. היינו פעמיים במיון. פעם אחת קיבלה משכך כאבים חזק ובפעם השניה הכאבים חלפו מעצמם. ההנחיה היתה לקבוע תור לפרוקטולוג אולם התורים רחוקים. האם יש בפורום זה פרוקטולוג מאיזור חיפה שמקבל באופן פרטי ומיידי? או לחילופין עצה אחרת? תודה

22/10/2016 | 19:43 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, פורום זה אינו נוהג להמליץ שמית על רןפא כזה או אחר. אני בטוח שבחיפוש פשוט תצליחו למצוא. מומלץ כי הרופא/רופאה יהיו כירורגים קולורקטאלים בהכשרתם

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה