בדיקה אצל כירורג כללי

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

29/08/2016 | 22:10 | מאת: שולה

שלום, הופנתי לכירורג על ידי רופאת המשפחה, לאחר כאבים ודימום. הכירורג הסתכל מרחוק ללא מכשיר כלשהו ולאחר מבט חטוף החליט שיש לי טחורים פנימיים והפנה אותי לקולונסקופיה. האם ייתכן שיאבחנו אותי על ידי הסתכלות? כיצד ניתן לראות שהם פנימיים בצורה זו? האם עליי ללכת לחוות דעת נוספת?

30/08/2016 | 20:55 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שולה שלום, הצדק עימך. טחורים פנימיים מאובחנים בבדיקה פנימית הנקראת אנוסקופיה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה