איך מזהים סרטן פי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

25/08/2016 | 20:29 | מאת: אלי

סיפור קצת ארוך לפני שנים עברתי ניתוח להסרת יבלות באיברי מין הרופא הסירה בניתוח למעט שהיא טוענת קפל עור בפי הטבעת עשיתי רקטוסקופיה ולא מצאו אצלי כלום מלבד נפיחות קלה שחושבים טחורים עשיתי קולונוסקפיה עקב ברגלי יציאות רבים וכלום mri לאחר יש ירידה במשקל יש לציין מחלות רקע פסוראזיס +סוכרת שמאוזנת נבדקתי בקופה שלי אצל פרופ מהצפון שאבחן אצלי גוש בקיר התעלה והפנה אותי לניתוח tem החשד שלי שלא קרצי נומה של תאי בסיס או קשקש הרופא קבע לי לעוד חודש האם עליי לחשוש

30/08/2016 | 20:38 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אלי שלום, לצערי מתאורך איני יכול להקיש במדוייק ממה אתה סובל כרגע ומה מצבך. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ להפנות שאלות אלו לכירורג שבדק אותך והפנה אותך לניתוח

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה