בדקות דם

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

17/07/2016 | 13:55 | מאת: רונן

אני אושפזתי בבית חולים לפני חודשים עם כאיב בטן חזקים והתברר שיש לי דלקת במעי הגס והמליצו לעשות קולונסקפיה וגילו שיש לי סעפים בסיגמא לא מדממים והמליצו לי על תוכנית תזונה עטירת סיבים עשיתי בדקות דם לפני שבוע ונמצא אצלי קוליסטירול גבוה ומחסור ב ויטמין b12 ובדקת כדורי הדם האדומים בירדה ....השאילה יש מה שהוא מפחיד עם כל הדברים הלאלו ?? כי אמרו לי בבית חולים שיש להם חשד שיש לי גדול סרטני במעים והרואפי שלי מרגיע אותי אני אשמח לענות לי בהקדם ותודה מראש

19/07/2016 | 21:39 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, על פי המידע שמסרת פה איני רואה עדות לגידול, אך המידע המלא אינו בידי. מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל. לבדיקות הדם אין קשר למצצמא במעי.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה