בלעתי שברי זכוכית- האם אני עומד למות דחוף ???!!!

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

24/05/2016 | 16:45 | מאת: חרדתי

לפני כעשרה ימים כנראה שבלעתי שברי זכוכית קטנים בעת ששתיתי יין שהפיה שלו נשברה. היום הרגשתי תחושה של ללכת לשירותים ויצאה לי מין הפרשה לבנה רירית מלווה בכתמי דם קטנים. קראתי באינטרנט שבליעת שברי זכוכית היא שיטת חיסול עתיקה ומתכון למוות בטוח ושזה עושה דלקת בחלל הבטן ושאי אפשר לרפא את זה כי בצילום רנטגן בכלל לא רואים שברי זכוכית קטנים. אני מפחד, יכול להיות שזה עשה לי תסבוכת רק אחריי עשרה ימים ??

31/05/2016 | 16:23 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, אם אינך סובל מכאבי בטן או כאבים באזור פי הטבעת, סביר שאתה לא סובל ממצב מסוכן כלשהו הקשור לזכוכית שבלעת. אם מופיעים כאבים כאלה מומלץ לפנות לחדר המיון

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה