ניתוח קפלי עור בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

20/05/2016 | 16:22 | מאת: ליזה

שלום רב, לפני 10 ימים עברתי ניתוח קפלי עור גדולים PERIANAL SKIN TAGS. הניתוח בוצע בהרדמה כללית והמהלך היה תקין. נאמר לי לפני הניתוח כי זה ניתוח פשוט אך עדיין יש לי כאבים חזקים בעיקר לאחר יציאה על אף שאני מקפידה לעשות אמבטיות ושטיפות. שאלתי היא האם ההחלמה מהניתוח אורכת באמת כל כך הרבה זמן ? (הרופאה המליצה על 3 שבועות מנוחה) תודה רבה

31/05/2016 | 16:16 | מאת: פרופ' עודד זמורה

ליזה שלום, ככלל, ניתוח לכריתת קפלי עור בפי הטבעת הוא ניתוח עם תקופת החלמה כואבת, שאורכת בממוצע כשבועיים שלשה. יחד עם זאת, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם יש ספק, מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה