התפנות מרובה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

12/05/2016 | 18:55 | מאת: שלמה מרדכי

שלום אני מתפנה בערך 8 פעמיים ביום אני מפחד לצאת מהבית בטעות לא היה לי שירותים קרובים אני נכנס לדיכאון מזה אני מרגיש כמו מעצר בית הגדירו שלך אותי לבדיקת קולונוסקופיה וגסרוקופיה וגם מדידת לחצים בפי הטבעת אני כבר לא יודע מה לעשות (אני מדבר על צואה) הגדירו טוען שיש לי מעי רגיז הוא נתן לי תרופה בשם אלטרול וגם כולקסין אני מרגיש' אבוד אני לא יודע מה לעשות עם זה למי שיש עצה טובה לעזור אני ישמח

16/05/2016 | 20:08 | מאת: פרופ' עודד זמורה

צר לי לשמוע על סבלך. מציע להשלים את בירור הגסטרו כפי שצויין, ולנסות את הטיפול שניתן. אם אין הטבה מספקת, לגסטרואנטרולוג בעל התמחות ספציפית בתנועתיות מערכת העיכול

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה