כאבים חזקים בטן צד שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

29/04/2016 | 12:28 | מאת: שרון

שלום רב, אני סובלת מכאבים חזקים באזור מותן שמאל מקרין לגב. כמו כן דקירות חזקות בקיבה אני נוטלת אומפרדקס 20 כדור ביום. ועדיין תמיד יש לי דחף לגשת להתרוקן אחרי כל ארוחה וכאבים חזקים. כמו כן שמתי לב שבצואה יש לי ריר מוגלתי. מה זה יכול להיות? תודה

16/05/2016 | 19:58 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שרון שלום, תלונות כפי שאת מתארת יכול להתאים למגוון בעיות שונות. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם התלונות נמשכות, מומלץ לפנות לרופא לבדיקה

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה