דלקת בקיבה מספר שאלות תודה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

29/02/2016 | 11:55 | מאת: ריקית

שלום רב, לאחר בדיקת אנדוסקופיה הובחנתי בדלקת בקיבה שנקראת גסטריטיס ללא חיידק. שאלתי היא האם הדלקת עוברת ללא טיפול ואם לא מה הטיפול והאם יתכן שהדלקת נוצרה מנטילת קרטיה שאני לוקחת 3-4 פעמים בשבוע האם יש סיכוי שאם לוקחים כדורים על קיבה ריקה כאשר ההורארות הן על קיבה מלאה יכול לגרום לכזו דלקת האם הכדורים כמו נוטרלוק הומפרדקס לסאק הם כדורים אשר יכולים לפתור את נושא הדלקת תודה רבה

01/03/2016 | 19:17 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, כעיקרון התשובה היא כן לכל שאלותייך. נטילת קרטיה על קיבה ריקה יכולה להיות קשורה להווצרות דלקת בקיבה והתרופות שציינת יכולים להפחית דלקת זו. יחד עם זאת, מומלץ להתייעץ עם הרופא המפנה לבדיקה על תוצאותיה ודרכי הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה