פליטת דם מפי הטבעת בלילה ללא כאבים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

23/02/2016 | 19:21 | מאת: מאיר

אני בן 30 אני לא סובל מכאבים. הלכתי לרופא המשפחה והוא בדק את פי הטבעת ואמר שאינו רואה כלום והיפנה אותי לרופא פרוקטולוג. נקבע לי תור לתחילת אפריל השאלה שלי מה לשעתך יכולה להיות הבעיה שלי? והאם עד לבדיקת הפרוקטולוג עלי לעשות טיפול כלשהוא

01/03/2016 | 18:52 | מאת: פרופ' עודד זמורה

מאיר שלום, לצערי מתאורך איני יכול להקיש במדוייק ממה אתה סובל כרגע ומה מצבך. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. ככלל, מומלץ להקפיד על ריכוך יציאות בכלכלה עשירה בסיבים (ניתן להשתמש בתוסף סיבים טבעוני שניתן לרכוש בכל בית מרקחת ללא מרשם) ושתיה מרובה, או במוצרים מרככי יציאות אחרים כגון פגלקס ונורמלקס. מעבר לכך, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה