פאוץ והריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

21/02/2016 | 00:12 | מאת: תהילה

אני אחרי ניתוח כריתת מעי גס בעקבות קוליטיס כיבית היום אני עם פאוץ התחלתי טיפולי פוריות אבל יש בי חשש שאולי הריון יכול להפעיל לחץ על איזור הפאוץ ולגרום לשילשולים כי זה קורה לי בזמן מחזור האם זה יכול לקרות גם בזמן הריון?

01/03/2016 | 18:47 | מאת: פרופ' עודד זמורה

תהילה שלום, לרוב הריון לא משנה הרבה את מספר היציאות ביום, וזה בטח בעיני לא סיבה לוותר על הריון! אנא שימי לב כי לפני שתלדי בשעה טובה, יהיה מקום לדיון משותף בינך, הכירורג המטפל והגניקולוג המטפל, בנוגע לשיטת הלידה (לידה נרתיקית למול ניתוח קיסרי מתוכנן) בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה