טחורים חדשים עקב פילטיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

11/02/2016 | 19:03 | מאת: אתי אד

שלום שאלתי היא האם תרגילי פילטיס הרמת משקולות , הרמת רגליים , כיווץ הבטן ,לא יכולים להביא למצב של טחורים חדשים. אתי ארד תודה

20/02/2016 | 20:34 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אתי שלום, הרמת משקולות כבדים יכולה להחמיר טחורים, אולם למיטב ידיעתי לרוב הרמת המשקולות בפילטיס מתונה, וספק אם יכולה לגרום לטחורים להתבטא. מעבר לכך לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם התלונה מפריעה לך, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה