כאב בפי הטבעת בזמן ריצה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

09/02/2016 | 16:36 | מאת: עופרת

כשאני רצה בקצב 6 לקמ מתחילה לחוש אי נוחות בפי הטבעת. מן תחושה של דפיקה פנימית על פי הטבעת. מציינת שהתגלה לי הוליקובקטור פילורי ובשבוע האחרון סיימתי לקחת אנטיביוטיקה למיגורו של הטפיל. מה עליי לעשות? האם יש קשר בין הטפיל ובין האנטיביוטיקה לכאבים בזמן ריצה?

20/02/2016 | 20:32 | מאת: פרופ' עודד זמורה

עופרת שלום, לרוב אין קשר בין הליקובקטר או טיפול אנטיביוטי לבין כאבים בפי הטבעת. ניתן בכל מקרה להתרחק כמה ימים מהטיפול האנטיביוטי ולראות אם יש שינוי כלשהו. מעבר לכך, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם התלונה מפריעה לך, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

21/02/2016 | 18:08 | מאת: דניאל

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה