אבחון ct

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

20/02/2016 | 12:42 | מאת: ahmad Kaadan

בתשובה ל ct רשום עכירות שומן מזנטריאלי עם ריבוי קשרי בקוטר עד 7 מ"מ בבטן עליונה ואמצעית - פניקוליטטס ?misty mesentery? ריבוי קשרי ליפמה בעיקר קטנים ברטרופריטונואם אחדים מעט מוגדלים בשרשרת הצליאק נראה קשר ליפמה במימדים 1.8*1.0 ס"מ ממצאים לא ספציפיים לקורלציה קלינית כבד שומני

20/02/2016 | 20:49 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שחמד שלום, בדיקת CT היא בדיקת עזר, שבאה להוסיף מידע על זה שנאסף בראיון רפואי ובדיקה גופנית. תשובת בדיקת CT, ובעיקר תשובה לא ספציפית כזו, אינה עומדת בפני עצמה. מומלץ לפנות עם התשובה לרופא שהפנה אותך לבדיקה זו

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה