כריתת טחורים..............................

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

17/02/2016 | 14:41 | מאת: ניק

שלום אני בן 30 סובל מטחורים שצונחים בזמן יציאה וחוזרים לבד אחרי, רציתי לדעת האם במצב שלי אפשר לעשות ניתוח כריתת טחורים הישן.תודה

20/02/2016 | 20:47 | מאת: פרופ' עודד זמורה

ניק שלום, כעיקרון ניתן לבצע כריתת טחורים גם לטחורים פנימיים הצונחים בעת יציאה. מעבר לכך לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם התלונה פוגעת באיכות חייך, מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה