יחסי מין אנאליים אחרי ניתוח טחורים בשיטת מכלב

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

07/02/2016 | 09:14 | מאת: יותם

שלום רב, כמה מן אחרי ניתוח טחורים בשיטת מכלב ניתן לחזור לקיים יחסי מין אנאליים? האם הסיכות מהוות בעיה? האם מומלץ לעבור ניתוח בשיטה אחרת במידה ומקיימים יחסי מין אנאליים כעניין שבשגרה? תודה

07/02/2016 | 20:36 | מאת: פרופ' עודד זמורה

יותם שלום, אם טרם עברת את הניתוח, ואתה מקיים יחסי מין אנאליים כמקבל, מומלץ לשקול שיטת ניתוח אחרת, שכן הסיכות שנשארות ברקטום לאחר ניתוח עם מכלב יכולות להיות לא נעימות לבן הזוג. אם עברת ניתוח מסוג זה, ניתן לחזור לקיים יחסי מין אנאליים לאחר ההחלמה הראשונית (לרוב כ 4-6 שבועות), בתנאי שאין כאב או רגישות בעת קיום יחסי המין

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה