אחי ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

25/01/2016 | 17:50 | מאת: אתי ארד

שלום. לפני חודשיים עברתי ניתוח טחורים,אני מרגישה מצויין וחיי השתפרו ללא הכר , אבל, לפני הניתוח נהגתי להתעמל ולעשות פילאטיס , היום לאחר הניתוח , אני פוחדת לבצע תרגילי פילטיס , שמא יחזרו הטחורים עקב מאמץ . מה עושים? אודה על תשובתכם.

01/02/2016 | 21:09 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אתי שלום רב, אין מניעה רפואית לבצע פילטיס לאחר החלמה מניתוח טחורים. מטרת הניתוח לטחורים היא לשפר את איכות החיים, וסביר שפילטיס זה חלק מאיכות החיים שלך.

02/02/2016 | 06:33 | מאת: אתי אד

תודה על תשובתך , הכוונה שלי האם כיווץ שרירי הבטן והאגן , הרמת משקולות , הזמת דם לאזור , לא יכול לגרום להתהוות טחורים חוזרים.

02/02/2016 | 06:37 | מאת: אתי ארד

סליחה על הטעות. ראשית אני מודה על התשובה , בנוסף אשאל , האם כיווץ הבטן , הרמת משקולות, הזמת דם לאזור ,לא גורם להיווצרות הטחורים.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה