המצב בלתי נסבל

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

27/01/2016 | 14:37 | מאת: נטי

שלום פרופסור צהריים טובים . אין לי בעיות ביציאה בכלל אני סובלת מפיסורה כבר הרבה שנים ומתמודדת עם הכאבים החוזרים אך זו לא הבעיה . אני נכנסת בין ארבע לחמש פעמים ביום אחרת אני סובלת מכאבים חזקים בבטן . הבעיה היא שבכדי להיכנס אני צריכה ממש ללחוץ על הבטן ואם אני לא לוחצת זה פשוט לא יוצא . מיסיתי להיגמל מהפעולה הזו משום שאני רוצה להיכנס להריון , אך ללא הועיל אין שום דבר שמכניס אותי חוץ מלחיצות על הבטן וגם כשאני לוקחת משלשלים אם אני לא לוחצת זה פשוט לא יוצא . אני כבר חסרת אונים ניסיתי הכל שיניתי תזונה היא בעיקר רכה עם סיבים תזונתיים אני שותה שני ליטר ביום כל דבר שניסיתי תזונתית לא עבד. השאלה שלי היא אם יש סבירות כזו שבפי הטבעת השריר מכווץ מידי, כבר עברתי ניתוח להרחבה והרופאה שמטפלת בי אמרה שאם נרחיב עוד זה עלול לגרום לאי שליטה על הסוגרים . אני כבר לא יוגעת מה לעשות ומפחדת מאוד להיכנס להריון לפני שטיפלתי בבעיה הזו

01/02/2016 | 21:21 | מאת: פרופ' עודד זמורה

נטי שלום, כעיקרון, תלונות כפי שאת מתארת יכולות להתאים לבעיות שונות כולל בעחות תפקודיות של המעי ורצפת האגן. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג בעל התמחות ספציפית בתנועתיות מערכת העיכול או רצפת האגן לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה