בבקשה אם אפשר

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

24/01/2016 | 16:42 | מאת: מודאגת מאחי

אם אפשר להשתדל לענות לי, למרות שלא ניתן לתת כאן אבחון. אין לי שום דרך לקחת את אחי לבדיקות... אז רציתי לדעת מה יכול לקרות לו... מה יכול בעקרון לקרות לו אם יש לו תולעים וזה לא מטופל? מה יכול לקרות לו אם יש לו קרוהן וזה לא מטופל? תוך כמה זמן זה יכול לקרות? מה יכול לקרות לו אם יש לו טחורים, פיסורות, פיסטולות וכו', כאשר זה לא מטופל בכלל? מה קורה בסוף? אם אתה יכול לנסות לפרט אופציות בבקשה...

01/02/2016 | 21:08 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, אין לי דרך לחזות מה יכול לקרות במגוון הבעיות הרפואיות שציינת ללא טיפול רפואי. ככלל, נדיר כי בעיות כגון אלו גורמות סיבוכים מסכני חיים, ולרוב הפגיעה היא בעיקר האחכות החיים. מעבר לכך לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו כמובן לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט מבלי להכיר את כל פרטי המקרה וללא בדיקה

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה