קושי רב וכאבי תופת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

27/01/2016 | 10:24 | מאת: אמיר

שלום פרופסור כל בוקר חמש דקות לאחר יקיצה אני חש כהרגלי בדחף ללכת לשרותים אך נתקל בקושי רב בהוצאת הצואה עד כמעט בלתי אפשרי מאין תחושה שגודל הצואה גדול מאוד אני נדרש להתאמץ ברמה מפחידה כדי לשחרר את עצמי ביציאה הראשונה ומה שנשאר יוצא יותר נורמליהמאמץ גורם לי לדימום מהאף כמו כן אני שם לב שבצואה יש דם לפעמים יש שבועיים שהכול בסדר אך שוב חודש של סבל רב. אני כבן 49 עושה ספורט התזונה שלי מתבססת על ירקות פירות טונה כל בוקר שתי כוסות מיים חצי כוס עשב חיטה כבר למעלה משלוש שנים. מה יכולות להיות הסיבות אני די בפאניקה והפחד של הבקרים גורם לי לנדודי שינה. תודה

01/02/2016 | 21:18 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אמיר שלום, תלונות כפי שאתה מתאר יכולות להתאים לבעיות שונות באיזור הרקטום ופי הטבעת, כולל פיסורה, הפרעות בהרפיית רצפת האגן, ועוד. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה